menugraphics menugraphics   menugraphics       

menugraphicsGæste loginmenugraphicsNy brugermenugraphicsVært loginmenugraphicsFordelemenugraphicsForretningermenugraphicsAnnoncørermenugraphicsOm sitetmenugraphics


Intro skrivelse

Festinvitation.dk er en hjemmeside, der hjælper brugerne med at administrere invitationer, gæstelister og ønskesedler. Som et led i denne service vil vi gerne tilbyde Jer at reklamere for Jeres produkter, og dermed inspirere brugerne af Festinvitation.dk, mens de udarbejder deres ønskeseddel.

Ud over alle de ønsker, som brugeren manuelt indtaster, er der mulighed for at vælge at bruge den ”Elektroniske ønskeseddel”. De elektroniske ønskeseddel er en automatisk genereret liste over gaveforslag med produkter fra blandt andre Jeres butikker. Brugeren kan nu vælge at overføre nogle af disse forslag til sin egen ønskeseddel ved at markere dem.

Den elektroniske ønskeseddel genereres ud fra brugerens oplysninger som indtastes via ”mine detaljer”, oplysninger er: alder, køn og interesseområder.

Et udvalg af Jeres varekatalog lægges på Festinvitation.dk og I definerer målgrupper for de enkelte produkter vha. netop disse oplysninger. På den måde sikres det at det kun er de for brugeren interessante gaveforslag der kommer på den elektroniske ønskeseddel. Evt. kan der tilføjes et link til Jeres egne produktbeskrivelser på Jeres hjemmeside samt Jeres butikkers beliggenhed.

Når de inviterede gæster besøger Festinvitation.dk, logger de sig ind på festen (med fest login og kodeord eller direkte link) og ser ønskesedlen. På de gaveforslag der kommer fra den elektroniske ønskeseddel får gæsterne alle de oplysninger, som I har linket til produktet. Oplysninger som kan gøre det nemt at vælge netop den gave.

Næste skridt i udviklingen på Festinvitation.dk, er at gæsten kan bestille varen over nettet, og derefter afhente og betale varen pakket og klar, i en af gæsten forudbestemt butik.


  
Copyright 2001-2003 - BitMax - Alle rettigheder forbehold og ejet af BitMax
Spørgsmål og kommentare bedes sendes til Webmaster